Se apropie a V-a editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro

eabv_noua.jpgAgentia OSC si Portalul national de Administratie Publica www.Administratie.ro, impreuna cu Primaria Municipiului Brasov, organizeaza in 2009 cea de-a cincea editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro – un eveniment care evidentiaza cele mai bune rezultate din administratia publica locala din Romania.

Evenimentul, care va avea loc pe 22 octombrie 2009, la Hotel Piatra Mare din Poiana Brasov, doreste sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.

La Gala Premiilor de Excelenta Administratie.ro din acest an sunt asteptate sa participe persoane din structurile de conducere ale institutiilor administratiei publice romanesti: primari, viceprimari, prefecti, subprefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si institutiilor guvernamentale, senatori, deputati si reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale administratiei publice din Romania.

Portalul www.administratie.ro a premiat, in cadrul celor 4 editii desfasurate pana acum, peste 150 de persoane din primariile, prefecturile, consiliile judetene din tara, precum si din Guvern, pentru obtinerea unor rezultate deosebite in eficientizarea administratiei publice si eforturile de apropiere a administratiei publice romanesti de standardul modern european.

Festivitatea de acordare a premiilor pentru cele mai bune rezultate in domeniul administratiei publice va fi precedata, in acest an, de un seminar dedicat managementului modern in administratie, un domeniu deosebit de important pentru o administratie publica de tip european.

Programul evenimentului – 22 octombrie 2009:

14.00 – 16.30: Cazarea si inregistrarea participantilor

16.30 – 17.00: Welcome coffee

17:00 – 17.45: Seminar I: “Management Modern in Administratie”

18.00 – 18.45 Seminar II: “Management Modern in Administratie”. Premiile pentru Management Modern in Administratie 2009

19:00 – 19:30 Program liber

19:30 – 23:00 Gala Premiilor de Excelenta. Festivitatea de premiere

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati organizatorii evenimentului la unul din numerele de telefon: 0232/ 410012 sau 0232/ 240629 sau pe adresa de e-mail: saviana.hutanu@osc.ro. Persoana de contact: Saviana Hutanu, Coordonator eveniment.

Votati aici premiantii anului 2009!