Primaria Barlad a inceput o campanie de strangere de semnaturi in vederea sustinerii proiectului de construire a unei sosele de centura in municipiu.
Proiectul va fi trimis la Guvern odata cu o solicitare de fonduri pentru realizarea acestui obiectiv. Potrivit primarului municipiului Barlad, Constantin Constantinescu, pana acum s-au strans de la cetateni peste 10.000 de semnaturi.

„Traficul greu trebuie deviat pe o artera ocolitoare, deoarece oamenii din oras au nevoie de liniste. Prin centrul Barladului trec zilnic sute de masini de mare tonaj si cladirile, mai ales cele vechi, resimt vibratiile”, a declarat Constantin Constantinescu. Campania de strangere a semnaturilor va dura zece zile.
Construirea unei sosele de centura in Barlad s-a aprobat prin hotarare de guvern, iar primaria doreste urgentarea alocarii banilor. Pe strazile municipiului au fost instalate afise care anunta ca Executivul intarzie finantarea acestui proiect. Pentru realizarea soselei de centura este necesara suma de 40 milioane de euro.