bosch_premiu1.jpgBrandul de scule profesionale Bosch Albastru a fost distins cu 14 premii „Plus X Awards”, primind titlul de „Brandul cel mai inovativ – 2009” de catre Media Society Networks, cel mai prestigios concurs de tehnologie, sport si stil de viata din Germania. Ceremonia de anul acesta a comunicat concluziile unui juriu impartial, format din 31 de membri din randurile jurnalistilor de specialitate si a personalitatilor din branse de top.

La decernarea premiilor Plus X din acest an, sculele electrice albastre Bosch pentru profesionisti au fost in frunte cu 14 inovatii de produs, ce includ masini de gaurit/insurubat cu acumulator, masini de gaurit si masini de gaurit cu percutie. In total, cele 14 inovatii de produs din domeniul sculelor electrice albastre pentru profesionisti au castigat la categoriile „Excelenta in calitate”, „Excelenta in design”, „Excelenta in ergonomie” si „Confort in utilizare”.

Bosch a fost recompensat astfel cu cele mai multe premii la categoria de produse „Scule electrice”, obtinand in final titlul de „Brandul cel mai inovativ – 2009”. Acest premiu special este inmanat exclusiv producatorilor care se remarca prin competente remarcabile, precum calitate de exceptie si lider in inovatie, la nivelul intregii game de produse.

Premiile Plus X Awards au fost inmanate Directorului regional Josef M. Ortolf, de la Divizia Bosch Albastru Europa, Africa, Orientul Apropiat si Mijlociu. Evenimentul Plus X Award-Night s-a tinut la Centrul de Congrese Köln, in fata a peste 500 de invitati. „Premierea celor 14 inovatii Bosch confirma inca o data competenta si pozitia noastra de lider in domeniul sculelor electrice pentru profesionisti. Ne bucuram mult, ca avantajele acestor produse inovative au fost recunoscute, apreciate si distinse printr-o recunoastere externa”, a apreciat Ortolf la primirea premiului acordat companiei Bosch.

Prin Plus X Award, companiile sunt recompensate pentru calitatea produselor lor. De aceea sunt atribuite premii la categorii precum: inovatie, calitate, design, ergonomie, confort in utilizare si ecologie. Plus X Awards a inregistrat in acest an in jur de 1000 de candidaturi din 13 branse, dintre care numai 200 au convins juriul.

Produsele Bosch Albastru premiate la PLUS X AWARD

– Surubelnita cu accumulator – GSR ProDrive Profesional – „Excelenta in calitate”

– Masina de gaurit/insurubat cu acumulator – GSR 14,4 V-LI Profesional – „Excelenta in calitate”

Masina de gaurit/insurubat cu acumulator – GSR 18 V-LI Profesional – „Excelenta in calitate”

– Scula multifunctionala cu acumulator – GOP 10,8 V-LI Profesional – „Excelenta in calitate”

– Masina de gaurit cu percutie cu acumulator – GSB 14,4 VE-2-LI Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in design”

– Masina de gaurit/insurubat cu acumulator – GSR 14,4 VE-2-LI Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in design”

– Masina de gaurit cu percutie cu acumulator – GSB 18 VE-2-LI Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in design”

– Masina de gaurit/insurubat cu acumulator – GSR 18 VE-2-LI Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in design”

– Ciocan rotopercutor cu acumulator – GBH 36 V-LI Compact Profesional – „Excelenta in calitate”, „Confort in utilizare” si „Excelenta in design”

– Polizor unghiular – GWS 24-230 LVI Profesional – „Excelenta in calitate”

– Ciocan Demolator – GSH 5 CE Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in ergonomie”

– Ciocan rotopercutor – GBH 4-32 DFR Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in ergonomie”

– Ciocan rotopercutor – GBH 3-28 DFR Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in ergonomie”

– Masina de gaurit cu percutie – GSB 19-2 REA Profesional – „Excelenta in calitate” si „Excelenta in ergonomie”.

bosch_premiu2.jpg