Conflict acerb in conducerea primariei Sectorului 4. Primarul liberal Adrian Inimaroiu si viceprimarul democrat Radu Silaghi s-au acuzat reciproc de incompetenta, ilegalitati si abuz in serviciu.
Declaratiile au fost facute in cadrul unor conferinte de presa separate, ca pentru a dovedi ca cei doi capi ai sectorului patru nu mai pot continua colaborarea. Primarul Adrian Inimaroiu este acuzat de Radu Silaghi ca i-a ridicat acestuia atributiile de serviciu. Viceprimarul pune situatia tensionata din cadrul primariei pe seama iesirii Partidului Democrat de la guvernare. Silaghi sustine ca primarul de sector nu s-a ocupat deloc de problemele comunitatii. Potrivit viceprimarului sectorului 4, Inimaroiu a intervenit in schimb pe langa directorii serviciilor din primarie sa nu mai colaboreze cu Radu Silaghi.

La randul sau, Adrian Inimaroiu spune ca viceprimarul de sector nu isi indeplineste atributiile si incearca sa impiedice bunul mers al consiliului local. Mai mult decat atat, Radu Silaghi este contestat chiar si de consilierii din propriul partid. Viceprimarul PD Radu Silaghi a declarat ca are in continuare sustinerea organizatiei Partidului Democrat din sectorul patru.