Săptămâna 23-29 mai a fost bogată în evenimente creative. Deși au avut loc multe evenimente care ar putea fi remarcate, am ales pentru topul nostru următoarele trei:

O notă specială pentru Romanian Creative Week de la Iași. Sub emblema cunoscutei creatoare de modă Irina Schrotter, acest eveniment a transformat Iașul, pentru o săptămână, în capitala artelor creative. Festivalul continuă până pe 30 mai.

Apoi, lideri și specialiști de top ai marketingului din Europa s-au reunit la București, la WeContent Festival 2022, singurul festival în aer liber care a îmbinat distracția cu inspirația, creativitatea și cele mai bune informații în domeniul marketingului de conținut.

Iar săptămâna s-a încheiat cu Conferința Change4Impact și Hackatonul cu același nume, desfășurate în București și Cluj-Napoca simultan și transmise în direct printr-o platformă virtuală complet interactivă.

În săptămâna 23-29 mai au fost înregistrare pe EventsOnline.ro 48 evenimente. Aveți acces la informații despre toate aceste evenimente cu un cont gratuit pe platforma.

Creează-ți contul aici!

EventsOnline este platforma de promovare a evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă pentru ca informațiile să poată ajunge la participanți sau sponsori. Peste 10,000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes. Dacă dorești să știi din timp ce evenimente vor avea loc, pe ce teme, cine sunt sponsorii, speakerii sau moderatorii, scrie-ne aici.

EventsOnline este un produs Oameni și Companii.