“Saptamana curateniei in judetul Vrancea” nu putea ocoli orasul Panciu

petre_ion.jpgPrimaria orasului Panciu va participa la campania de curatenie “Saptamana curateniei in judetul Vrancea”, proiect lansat de catre Consiliul Judetean Vrancea si Institutia Prefectului.

Dupa cum mentioneaza primarul orasului Panciu, Ion Petre, pe 9 aprilie, incepand cu ora 10.00, va avea loc o actiune de amploare privind curatenia de primavara prin mobilizarea cetatenilor si a tuturor factorilor de raspundere, in vederea realizarii unor lucrari specifice, cum ar fi: curatarea rigolelor, igienizarea spatiilor publice, curatarea albiilor raurilor, plantarea de flori, arbusti si gazon, vopsirea bordurilor si a bancilor, toaletarea pomilor si a spatiilor verzi din jurul imobilelor.

De asemenea, se vor planta, in cadrul acestei actiuni, 500 de puieti de salcam si 500 de puieti de pin din dotarea proprie si vom inaugura doua obiective de investitii cu specific de mediu: Parcul Central si Parcul Catedralei.

La aceasta actiune vor fi mobilizate toate institutiile publice din orasul Panciu: Primaria, Unitatea de Pompieri, Ocolul Silvic, Scoala de Arte si Meserii, Liceul “Ioan Slavici”, S.P.G.C.L., Spitalul Orasenesc si Unitatea de Jandarmi.