Patru noi săli de sport destinate elevilor din şcolile, liceele şi colegiile din municipiul Baia Mare urmează a fi construite, a anunţat, marţi, primarul Cătălin Cherecheş.

Continuăm să investim în asigurarea condiţiilor necesare pentru elevii băimăreni. La ultima şedinţă, aleşii locali au aprobat proiectul iniţiat de mine care prevede construirea de patru noi săli de sport în cadrul unor unităţi de învăţământ din Baia Mare. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr.18, Şcoala ‘Dr. V. Babeş’, Şcoala ‘Ion Luca Caragiale’ şi Liceul cu Program Sportiv. Noile săli de sport vin să completeze seria celor deja realizate sau reabilitate, raportat la faptul că investiţiile în infrastructura şcolară au fost şi vor rămâne pentru mine prioritare„, a spus Cătălin Cherecheş.

Potrivit acestuia, construcţia celor patru săli de sport va fi realizată în parteneriat cu Compania Naţională de Investiţii.

„În parteneriat cu Compania Naţională de Investiţii vom realiza aceste noi săli de care vor beneficia câteva mii de şcolari şi liceeni din municipiul Baia Mare. Este vorba despre săli de sport moderne, cu suprafeţe dedicate activităţilor sportive, cu vestiare şi tribune, cu toate elementele necesare desfăşurării în condiţii optime a activităţilor de tip sportiv.Este foarte important să dirijăm copiii şi adolescenţii spre sport, spre o viaţă sănătoasă”, a mai spus Cătălin Cherecheş. AGERPRES