primaria aiud.jpgPeste 70% din angajaţii Primăriei municipiului Aiud câştigă în prezent între 700 şi 800 de lei, a declarat, vineri, edilul-şef al oraşului, liberalul Horaţiu Mihai Josan, care a susţinut, într-o conferinţă de presă, că „România se apropie de faliment”.

Horaţiu Mihai Josan a subliniat că cel mai mic salariu din Primăria Aiud este de 610 de lei. Primarul a arătat că 65% din angajaţi au un venit de aproximativ 720 de lei. „Aparatul propriu al primarului numără 76 de angajaţi, la care se adaugă 15 poliţişti comunitari şi 120 de salariaţi de la Salubrizare, Spaţii Verzi şi Drumuri Locale”, a spus Josan.

Purtător de cuvânt al PNL Alba şi preşedinte al PNL Aiud, Horaţiu Mihai Josan a declarat că „Guvernul Boc trebuie să plece acasă, iar Traian Băsescu, aşa cum a găsit metodele de a-l menţine la Palatul Victoria, ignorând Constituţia, ar trebui să găsească metodele pentru a goli Guvernul de personajele groteşti care îl conduc şi într-adevăr, să facă ceea ce trebuie pentru ţară”.

„În acest moment, avem nevoie de un Guvern de criză, format din şapte-opt ministere conduse de tehnocraţi, care să poată lua măsurile ce se impun într-un asemenea moment dezastruos pentru ţară. PNL este decis să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Boc, care s-a descalificat total, alături de PSD, în ciuda unei majorităţi parlamentare trucate şi aservite la rândul ei aceluiaşi Traian Băsescu”, a conchis liberalul Horaţiu Mihai Josan. AGERPRES