Lucrările derulate în ultimii doi ani la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria s-ar putea finaliza în luna martie, a declarat primarul Victor Drăguşin. Obiectivul finanţat de Compania Naţională de Investiţii a fost refăcut în totalitate.

Noua Sală Polivalentă va avea 1.350 de locuri pentru public, 100 de locuri VIP, 50 locuri pentru presă, o suprafaţă totală de joc de 44 m x 24 m, trei săli suplimentare pentru antrenament şi un corp administrativ, sistem de nocturnă, sistem de sonorizare şi afişaj, sistem de climatizare.

Este aproape gata. 99% este gata. Discuţia de ieri cu şeful de lucrări, de şantier… dânsul estimează că la sfârşitul lunii ar putea convoca comisia de recepţie. Urmează o perioadă cu birocraţie, de procese verbale, de predare, dacă mai sunt remedieri, depinde comisia ce va constata la amănunt. Acum, eu am văzut-o ca spectator. În martie, nu mai dau termene, sper să putem asista la competiţii sportive în Sala Polivalentă„, a declarat Victor Drăguşin.

Principala atracţie pentru publicul spectator venit la Sala Polivalentă din Alexandria va consta în urmărirea meciurilor de baschet în Divizia A între BC Teleorman Alexandria şi alte echipe de acelaşi nivel din ţară.

Modernizarea obiectivului de investiţii se ridică la aproximativ 20,5 milioane de lei. AGERPRES