Sală pentru relaţii cu publicul, în plină construcţie la Primăria Oradea

Cetăţenii din Oradea vor avea la dispoziţie, în primăvara anului 2011, o sală modernă pentru relaţii cu publicul, aflată în plină construcţie, amenajată în curtea interioară a Primăriei Oradea.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei, valoarea totală a lucrărilor depăşeşte 1,5 milioane de lei şi construcţia se va finaliza anul viitor, în luna mai. Curtea interioară, cu o suprafaţă de 550 de metri pătraţi, va avea 34 de posturi pentru relaţii cu publicul la tejghea şi încă 50 de locuri de aşteptare, iar la subsol va avea o sală de consumaţie cu alte 70 de locuri.

Orădenii vor putea obţine aici, într-un singur spaţiu, toate documentele de care au nevoie şi într-un timp mult mai scurt. Până în prezent, a fost executată săpătura la fundaţii, s-au turnat fundaţiile izolate sub stâlpi, pardoseala de la subsol, planşeul peste parter şi stâlpii din beton armat, iar în prezent se montează partea metalică la acoperiş.


Lucrările, executate de firma Abed Nego Com SRL, vor fi continuate cu ridicarea pereţilor construcţiei, acoperişul din sticlă cu luminatoare şi finisajele interioare. Predarea amplasamentului către constructor a avut loc în data de 11 mai a.c., durata lucrărilor fiind de 12 luni de la data menţionată. Valoarea lucrărilor este de 1.546.894,09 lei, sumă asigurată din bugetul local. AGERPRES