cristoi robert.jpgEvaluarea rezultatelor serviciilor deconcentrate din judetul Giurgiu reprezinta o prioritate pentru noul subprefect, Robert Cristoi, instalat, luni, in functie.

„Evaluarea rezultatelor serviciilor deconcentrate este primul aspect catre care imi voi indrepta atentia in noua functie de subprefect al judetului si cred ca voi indeplini cu succes aceasta actiune pentru ca sunt familiarizat cu activitatile din aceste domenii si ii cunosc pe cei mai multi dintre cei aflati la conducerea acestor institutii”, a declarat, luni, cu ocazia instalarii in functie, Robert Cristoi.

Postul din Prefectura ocupat acum de Cristoi este liber de mai bine de un an. Acesta are 41 de ani, este absolvent al ASE Bucuresti, este casatorit si are un copil in varsta de 20 de ani. El a lucrat in domeniul vamal, in ultimii cinci ani fiind director al Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale. La instalarea acestuia in functia de subprefect au participat prefectul judetului Giurgiu, Norut Stanisteanu, subprefectul Daniel Fiita, sefii serviciilor deconcentrate si presedintele PD-L Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu. AGERPRES