Revelion la Little Texas: petreceri impresionante, pline de energie și voie bună

little_texas_revelion.jpgLa Little Texas petrece Revelion 2015 înconjurat de pasiunea, energia și eleganța spectacolelor de pe Broadway! Celebrăm noaptea dintre ani cu două petreceri impresionante, fiecare cu detalii atent gândite pentru a vă transpune într-o lume fascinantă!

Glen Rose Ballroom – Revelion After Midnight Party

Intră în noul an învăluit de magia și eleganța fascinantă a Broadway-ului!

Glen Rose Ballroom, noua sală de evenimente de la Little Texas, care impresionează prin designul și elementele decorative unice, în tonuri calde de auriu, dar și prin dotările de excepție, va fi scena glamour pe care se va desfășura spectacolul nopții de Revelion.

Covorul roșu, luminile, decorurile speciale și un meniu pregătit cu pasiune pentru arta culinară vor întregi cadrul unei petrececeri memorabile.

Întregul spectacol va fi completat de exuberanța momentelor live de jazz și soft blues și de pasiunea dansurilor de societate în reprezentația impecabilă a trupei The Sky.

Dress code: formal wear

Preț: 350 lei/persoană

Restaurant Little Texas – West Side Story

Îndrăznește să petreci un Revelion plin de pasiune și energie, într-un decor autentic american!

Ye-haw! Intră în duelul dansului înarmat cu energie și voie bună, cucerește scena alături de trupa The Sky, iar noi ți-am pregătit recompense demne de un cowboy veritabil, surprize și un meniu Tex-Mex autentic.

Preț: 290 lei/persoană

Revelionul copiilor – New Year’s Party

La Little Texas cei mici vor intra în noul an înconjurați de o atmosferă magică, plină de energie și voie bună. Karaoke, muzica, dansurile, concursurile și surprizele pregătite sunt elementele principale ale petrecerii dedicate lor. Copiii vor sărbători noul an cu un meniu adaptat vârstei lor, șampanie pentru copii și artificii.

Vârsta minimă recomandată: 4 ani

Petrecerea este între orele 22.00 – 01.00

Preț: 100 lei/persoană

Carnaval Little Texas

La început de an, pe 1 ianuarie, continuă petrecerea la Little Texas alături de prieteni și pregătește-ți masca de carnaval. Un meniu savuros și decoruri de sărbătoare vor completa distracția.

Dress code: costumed

Preț: 100 lei/persoană

Rezervări la 0232/272.545, prin email la restaurant@littletexas.ro sau prin formularele de rezervare de pe site-ul www.littletexas.ro.