Revelion al pensionarilor, organizat pentru a cincea oară la Botoşani

Peste 300 de pensionari din municipiul Botoşani au participat, pe 27 decembrie, la cea de-a cincea ediţie a Revelionului Pensionarilor, organizat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani. Evenimentul, care s-a desfăşurat la un restaurant central din municipiu, a fost finanţat din sponsorizări, iar persoanele de vârsta a treia au beneficiat nu doar de bucate tradiţionale- sarmale, friptură şi antreuri, ci şi de băuturi bune şi de muzică de calitate.

“Acest revelion al pensionarilor a devenit o tradiţie. Ne bucurăm să avem aşa participare. Este forma noastră de a ne arăta toată consideraţia pe care o avem pentru cei care au clădit, la momentul lor, acest oraş”, a afirmat viceprimarul Cătălin Alexa. Pensionarii au apreciat cadoul oferit, la sfârşit de an, de autorităţile locale.


“Este primul eveniment de acest fel la care particip. Mă bucur extraordinar. Noi, pensionarii, mâncăm mai puţin, iar ceea ce am găsit pe masă este extraordinar. Este foarte bun. Nu ştiu când au avut timp să gătească atât şi pentru atâta lume”, a declarat una dintre pensionarele participante. Invitaţii speciali la Revelionul Pensionarilor au fost solistul Aurel Moldoveanu, dar şi interpreta de muzică populară Brânduşa Covalciuc Ciobanu. Petrecerea a durat până după miezul nopţii. AGERPRES