Reprezentanţii serviciilor sociale din municipiile din România se întâlnesc la Tulcea

Oraşul Tulcea găzduieşte, începând de marţi, Adunarea Generală a Corpului profesional în servicii sociale din cadrul Asociaţiei Municipiilor din România, reuniunea având drept scop stabilirea programului de acţiuni pentru 2013, dar şi a conducerii.

Preşedintele interimar al Corpului profesional în servicii sociale din cadrul AMR, Ştefana Zibileanu, a declarat că pe ordinea de zi a reuniunii se află şi dezbateri pe marginea legilor privind asistenţa socială şi a reformei în domeniu.

“Trecem printr-o perioadă destul de tumultuoasă din punctul de vedere al crizei economice, al nevoilor tot mai crescânde a beneficiarilor şi din punctul de vedere al modificării legislaţiei, astfel încât aceste reuniuni sunt benefice la nivelul tuturor instituţiilor de asistenţă socială din ţară”, a afirmat Ştefana Zibileanu.

La Adunarea generală ale cărei lucrări vor începe marţi, la ora 17,00, şi-au anunţat participarea reprezentanţi ai Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, precum şi preşedintele AMR, Aurel Simionescu. Corpul profesional în servicii sociale din cadrul AMR a luat fiinţă în 2007, Ştefana Zibileanu fiind iniţial membru în Comitetul de coordonare a acestuia, iar în prezent preşedinte interimar. AGERPRES