Renault Captur, un crossover practic, pentru fiecare zi

captur_2014_1.jpgRenault are tradiție în proiectarea de mașini practice, adaptate pentru viața cotidiană, bazându-se pe inovații accesibile tuturor. Renault Captur, un crossover veritabil, ce poate fi condus zi de zi, reprezintă încă o dovadă a acestui fapt. Compact la exterior, cu spațiu vast și modular în interior, Captur revoluționează segmentul din care face parte.

Dragoste la prima vedere, relație de durată

Renault Captur este un crossover urban, cu o siluetă fluidă și echilibrată. Compact, dotat cu roți mari (16 sau 17 inch) și garda la sol ridicată (200 mm), modelul afișează cu naturalețe înclinații sportive și pasiunea pentru aventură. Parbrizul înclinat și alungit conferă siluetei sale un aer dinamic. Poziția lămpilor spate orizontale asigură hayonului o deschidere amplă și ușor accesibilă.

La interior, impresia de spațiu este confirmată de libertatea de mișcare, indiferent de locul pe care l-ai alege. În concordanță cu silueta sa, Renault Captur oferă un interior aerisit, colorat, armonios și personalizabil.

Ușor de personalizat, pentru a reflecta stilul de viață și pasiunile fiecăruia

Clienții pot să-și personalizeze mașina după cum doresc, armonizând elementele de interior cu cele din exterior. Oferta de personalizare este structurată în trei universuri distincte: “Arizona”, “Azur” și “Manhattan”, fiecare propunând câte o temă specifică: evadare, eleganță sau mediul urban. Astfel, se poate opta pentru: vopsea în două nuanțe ce permite diferențierea pavilionului și a stâlpilor de restul caroseriei, culoarea jantelor, plafon sau hayon, precum și pentru pachete de personalizare tematice ce permit individualizarea și asortarea culorii volanului și a tapițeriei cu elementele de stripping exterioare.

Renault Captur – confort și echipare de clasă superioară

Renault Captur introduce două inovații, în premieră absolută pentru universul auto: tapițeria detașabilă și lavabilă “Zip Collection” și torpedoul tip sertar, “Easy Life”, cu o capacitate de 11 l, care permite accesul șoferului la întreg conținutul sertarului, fără a se deplasa de pe scaunul sau.

În plus, Renault Captur beneficiază de o echipare generoasă încă de la prima versiune, dotările prezente fiind demne de segmentele superioare: bancheta spate culisantă (pe 160 mm), torpedou “Easy Life”, planșeu portbagaj mobil și reversibil, card de acces și demaraj, direcție asistată variabil, oglinzi retrovizoare electrice și degivrante, faruri de zi LED, geamuri electrice față și spate, volan reglabil pe înălțime și în profunzime, asistență la pornirea în rampă (HSA), ABS, AFU, ESC, conectivitate Bluetooth® pentru echipamentele audio și telefon, port USB și prize Jack, tempomat/limitator de viteză, airbag-uri frontale și laterale (cap și torace – sistem cortină) pentru șofer și pasager față.

Conectat la noile tehnologii, Renault Captur dispune la bord de toate atuurile sistemelor multimedia de ultimă generație, clienții putând opta pentru sistemul inteligent Renault R-Link, conectat la vehicul și la Internet sau sistemul Media Nav.

Renault Captur: cel mai mic consum din categoria sa

Cu ajutorul motoarelor Energy, 100% turbo, downsized, Renault Captur este lider în categoria sa în ceea ce privește consumul redus de carburant (de la 3,6 l/100km) și atenția față de mediu, prin nivelul scăzut al emisiilor de CO2.

Pentru că siguranța tuturor ocupanților reprezintă un obiectiv major, toate versiunile Renault Captur sunt dotate cu: ESC cu sistem RMI (Roll Movement Intervention) , ce intervine în situații extreme prevenind tendința de răsturnare laterală în cazul rulării cu viteze mari, HSA (asistență la pornirea în rampă, care, prin imobilizarea temporară a vehiculului, previne alunecarea mașinii în momentul ridicării piciorului de pe pedala de frână), ABS (sistem de antiblocare a roților la frânare) și AFU (asistență la frânarea de urgență).

Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique și trei motorizări: Energy TCe 90 / Energy TCe 120 (benzină) şi Energy dCi 90 (diesel).

Prețurile de listă pornesc de la 12.900 euro (TVA inclus), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique Energy TCe 90 și ajung până la 16.600 euro (TVA inclus) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90.

Renault Captur, un crossover practic pentru fiecare zi

renault_captur_noua.jpgRenault are traditie in proiectarea de masini practice, adaptate pentru viata cotidiana, bazandu-se pe inovatii accesibile tuturor. Renault Captur, un crossover veritabil, ce poate fi codus zi de zi, reprezenta inca o dovada a acestui fapt. Compact la exterior, cu spatiu vast si modular in interior, Captur revolutioneaza segmentul din care face parte.

Renault Captur este un crossover urban, cu o silueta fluida si echilibrata. Compact, dotat cu roti mari (16 sau 17 inch) si garda la sol ridicata (200 mm), modelul afiseaza cu naturalete inclinatii sportive si pasiunea pentru aventura. Parbrizul inclinat si alungit confera siluetei sale un aer dinamic. Pozitia lampilor spate orizontale asigura hayonului o deschidere ampla si usor accesibila.
(mai mult…)

Evenimente

Inovatie

Urbanism

Servicii Publice

Mediu