rehau_logo.jpgNoua generaţie de ferestre GENEO, o reţetă inovatoare de la Rehau, prezintă caracteristici superioare de performanţă din punct de vedere al coeficientului de transfer termic, ansamblurile fiind totodată caracterizate prin siguranta in exploatare şi un design deosebit şi corespund cerinţelor standardului european SR EN 14351-1.

Materialul hightech RAUFIPRO, realizat exclusiv pentru GENEO, este folosit ca miez al profilelor creând o stabilitate şi o rezistenţă la torsiune mare, ceea ce a dus la eliminarea armării cu oţel a profilelor.

Caracteristici tehnice remarcabile:

– Adâncimea constructivă 86mm/ 6camere

– Profilul cu cea mai ridicată eficienţă energetică din clasa sa, destinat ferestrelor care îndeplinesc standardul casei pasive (de ex. Uw = 0,73 W/m2K) sau pentru case cu un consum energetic redus (de ex. Uw = 1,1 W/m2K)

– Cea mai înaltă clasă de izolare fonică în absenţa armării cu oţel, cu valori neegalate până în prezent (sticlă 50 dB = Rw,47 dB), în clasa de izolare fonică 5 – inclusiv izolare termică optimă

– Protecţie antiefracţie până la clasa de rezistenţă WK3. Clasa de rezistenţă WK2 fară armare cu oţel – inclusiv izolare termică optimă.

– Sistem de 3 garnituri etanşare coextrudate, realizate după un concept complet nou, pentru reducerea apăsării la închidere

– Pentru prima oară, pot fi realizate ferestre din elemente curbate, cu profile integral armate datorită materialului RAUFIPRO

– Profilele GENEO pot fi caşerate cu folie (imitaţie lemn, uni) sau vopsite (150 culori RAL) şi sunt rezistente la solicitările climatice severe.

Aici puteţi descărca materialul complet de prezentare ale noii generaţii de ferestre REHAU-GENEO