RADET a finalizat lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare din zona Spitalului Filantropia

radet.jpgRADET a finalizat lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare din zona Spitalului Filantropia din sectorul 1, iar circulaţia pe bulevardul Ion Mihalache s-a reluat în condiţii normale.

Potrivit RADET, beneficiarii direcţi ai acestei lucrări sunt locuitorii zonelor Iancu de Hunedoara, Dorobanţi, Floreasca, Ştefan cel Mare, Aviaţiei sau zona Aeroportului Băneasa.

“Reamintim că în 25 iulie au început lucrările de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani. Tronsonul de reţea termică are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari. (…) Le cerem scuze bucureştenilor pentru inconvenientele create şi le mulţumim pentru înţelegere şi răbdare. Îi asigurăm de atitudinea responsabilă a regiei în ceea ce priveşte continuitatea şi furnizarea în siguranţă a agentului termic în Bucureşti”, se arată într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

RADET Bucureşti asigură 72% din necesarul de energie termică al Capitalei – 95% dintre consumatori sunt de tip casnic, restul fiind de tip social şi industrial (instituţii publice şi agenţi economici). AGERPRES