brandcom.jpgProtejarea mediului înconjurător şi a personalului sanitar în urma proceselor care duc la apariţia deşeurilor medicale în unităţile sanitare este acum mai facilă datorită noii game de produse inovative QinPot. Acestea asigură un management modern, sigur şi eficient al deşeurilor medicale anatomo-patologice de tip fluide, dovedindu-se mai sigure atât pentru personalul sanitar cât şi pentru mediul înconjurător.

Coopdech QinPot este un dispozitiv produs de compania japoneză Daiken Medical, compact, reutilizabil pentru aspiraţia fluidelor traheo-bronşice şi sângelui, asigurând montaj pe perete, conexiune simplă şi sigură la priza de vacuum. Este echipat cu pungă de colectare fluide de unică folosinţă, cu o capacitate de 1000 ml, preumplută cu substanţă uniform dispersată, care asigură coagularea instantanee şi permanentă a fluidului aspirat.

Atuurile Coopdech QinPot sunt:

– risc zero de infectare şi infestare a pacienţilor şi a personalului sanitar

– siguranţa deplină în utilizare

– construcţia solidă din oţel şi policarbonat

– designul atrăgător

Design-ul pungii de colectare a fluidelor aspirate face imposibilă scurgerea fluidelor în cazul de supraplin în interiorul dispozitivului. Opţional, se poate dota cu un dispozitiv regulator presiune negativă vacum între 0-60 kpa. Coopdech QinPot are incorporat un set de filtre hidrofobice pe traseul interior de aspiraţie, pentru a preveni contaminarea echipamentelor şi aerului. Dispozitivul poate fi operat sigur şi eficient cu o singură mână, în paşi prestabiliţi.

Trebuie menţionat că singurul contact este cel între valva pungii de colectare şi tubul de aspiraţie! Acest contact este realizat prin portul de aspiraţie plasat în exteriorul dispozitivului şi având incorporată în interior o valvă de siguranţă, dublă, cu sens unic, astfel încât orice contaminare a echipamentului sau mediului cu fluidul aspirat este imposibilă.

Umplerea pungii de colectare este conformă standardelor naţionale şi europene, la 3/4 din volumul total. Pe măsura umplerii pungii de colectare, se realizeaza coagularea instantanee a fluidului prin intermediul agentului de coagulare special incorporat. După umplerea pungii de colectare, aceasta poate fi îndepărtată din dispozitiv de către cadrul medical simplu, cu o singură mână, inclusiv cu tubul de aspiratie conectat. Este imposibilă contaminarea cu fluide potenţial infecţioase a operatorului, a dispozitivului sau a mediului înconjurător!

După îndepărtarea pungii de recoltare, aceasta va urma circuitul specific programului de management al deşeurilor infecţioase solide, specific fiecărei instituţii medicale. Pe parcursul acestuia, operatorii sunt total protejaţi împotriva contaminărilor accidentale. După montarea unei noi pungi de colectare dispozitivul este reutilizat pentru o nouă procedură.

Coopdech QinPot – dispozitivul, accesoriile şi consumabilele fac parte din categoria echipamentelor medicale şi sunt certificate de către Uniunea Europeană şi FDA în acest sens. Ele vă sunt oferite la cel mai optim raport preţ – calitate de către compania Brandcom.

Pentru a afla mai multe amănunte despre dispozitivul QinPot Coopdech, precum şi despre gama completă de produse invoative pentru protejarea mediului înconjurător şi a personalului sanitar, îi puteţi contacta pe specialiştii companiei Brandcom la:

Tel/Fax: 0232.257987. Mobil: 0745.907.809

E-mail: office@brandcom.ro