dexion1.jpgDexion Hi-Lo este parte a grupului Constructor, unul dintre lideri europeni în domeniul proiectării şi producţiei de sisteme de depozitare variate, pentru hale, arhive şi alte spaţii de stocare.

Hârtiile vă aglomerează biroul? Spaţiul de arhivare pare insuficient? Documentele sunt greu de regăsit şi accesat? Securitatea informaţiilor este o problemă? Dexion vine cu un răspuns la toate aceste probleme de depozitare.

Cu o gamă bogată de produse realizate în diferitele fabrici ale grupului, Dexion are soluţia potrivită pentru arhiva dumneavoastră.

Sistemele HI280 sunt rafturi usoare, galvanizate. Acestea folosesc o tehnologie modernă, fără şuruburi, care le face foarte flexibile şi uşor ajustabile. Gama de rafturi HI se remarcă prin preţ redus, calitate germană Dexion si o gamă largă de accesorii care le fac potrivite pentru orice situaţie de depozitare.

Soluţiile dedicate de arhivare sunt produse în Olanda, de compania noastră soră, Bruynzeel, unul dintre leaderii europeni în domeniu: sistemele Sysco sunt elegante şi moderne, iar gama largă de accesorii de care dispun, asigură o depozitare sigură şi eficientă a tuturor documentelor dumneavoastră.

dexion2.jpg

Gama Compactus reprezintă sistemele mobile de depozitare, care la preţuri foarte avantajoase asigură un câştig de peste 80% a spaţiului util disponibil, prin eliminarea nevoii de culoare pentru acces. Sistemele Compactus sunt disponibile in variante pentru arhive, centrate pe siguranta şi rezistenţă şi în variante pentru birouri, axate pe ergonomie şi o estetică plăcută.

Toate sistemele sunt disponibile atât prin operare manuală, cât şi printr-un sistem electronic revoluţionar care oferă fortă, viteză şi siguranţă, fără a face însă rabat de la ergonomie. Datorită sistemului de control unic şi a sistemului motor foarte simplu şi solid, Compactus Electro, are un preţ mult mai bun decât alte sisteme asemănătore.

Vă invităm să vă alăturaţi acum portofoliului nostru de clienţi tot mai extins: Primării, Camere Judeţene ale Notarilor, Direcţii ale Finanţelor Publice, Case Judeţene de Pensii etc.

Contactaţi-ne la office@dexion.ro sau vizitaţi www.dexion.ro sau să ne contactaţi la office@dexion.ro pentru a vedea ce sistem vi se potriveşte cel mai bine.