hardau-mihai.jpgPrefectul judetului Cluj, Mihail Hardau (foto), a decis sa infiinteze un punct de informare pentru clujenii care vor sa-si revendice fostele proprietati in baza Legii 247/ 2005.
„In ultimul timp, am constatat o afluenta din ce in ce mai mare de clujeni dezorientati in ceea ce priveste modalitatile legale de revendicare a fostelor proprietati, asa ca am decis sa infiintam acest birou de consultanta pentru a le veni in ajutor. Avem specialisti care ii pot sfatui si in afara orelor si a zilelor de audienta, care ii pot ajuta sa formuleze cererile si ii pot indruma in demersurile pe care le fac pentru a-si primi inapoi fostele proprietati”, a declarat Mihail Hardau.
Potrivit deciziei prefectului, in cadrul punctului de informare vor lucra un jurist si un specialist in probleme de fond funciar din cadrul Prefecturii Cluj. Biroul va functiona in zilele de marti si miercuri, intre orele 13:00 si 19:00, in cadrul Serviciului Fond Funciar din Institutia Prefectului judetului Cluj, cetatenii putand obtine informatii si prin telefon, la numarul 430.849. Prefectul Mihail Hardau a decis infiintarea acestui punct de informare, in conditiile prelungirii pana la data de 30 noiembrie 2005 a termenului de depunere a cererilor de retrocedare, conform Ordonantei de Urgenta nr. 127/ 15 septembrie 2005 a Guvernului Romaniei.