g-data antivirus.jpgExperţii recunoscutei reviste de IT „PC World” şi-au pus întrebarea: Ce soluţie de securitate antivirus oferă cea mai bună protecţie împotriva viruşilor? Ei au iniţiat un test complex şi extins pe 14 dintre cele mai cunoscute suite de securitate, la care au analizat rata de detecţie a codurilor malware, protecţia proactivă, rata rezultatelor fals pozitive şi performanţele.

G Data InternetSecurity 2012 a excelat la toate categoriile şi a obţinut cel înalt rang dintre toate programele testate. „În vârful topului! G Data este una dintre cele mai bune soluţii de securitate pe care le-am întâlnit vreodată.”

Conform „PC World”, nicio altă soluţie de securitate nu oferă o protecţie mai bună decât G Data InternetSecurity 2012 împotriva malware-ului şi a atacurilor online, simultan cu un consum redus de resurse ale computerului.

Tehnologiile de protecţie incluse de G Data au fost singurele care au atins o rată de detecţie de 99.995 % din întregul set de fişiere ‘Real World’ ce conţine 108.869 de mostre. Editorii spun că acesta este cel mai bun rezultat atins vreodată într-un test realizat de PC World.

G Data InternetSecurity 2012

Dincolo de recunoaşterea calităţilor sale la cel mai înalt nivel, G Data InternetSecurity 2012 foloseşte un nou mod de scanare, „Idle Scan”, ce rulează în timpul de inactivitate al computerului. În plus, modul de comparare a fişierelor suspecte cu checksum-urile stocate în baza de date cloud şi firewall-ul silenţios oferă o protecţie completă împotriva viruşilor, viermilor, spam-ului şi hacking-ului fără pierderea performanţelor computerului şi fără interogări supărătoare. Modulul de control parental oferă protecţie suplimentară.

Versiuni şi preţuri

G Data InternetSecurity 2012: Preţ recomandat de vânzare: 91 RON, TVA inclus

G Data InternetSecurity 2012 ESD: Preţ recomandat de vânzare: 87 RON, TVA inclus

G Data InternetSecurity 2012 pentru 3 PC-uri: Preţ recomandat de vânzare: 122 RON, TVA inclus

G Data InternetSecurity 2012 ESD pentru 3 PC-uri: Preţ recomandat de vânzare: 110 RON, TVA inclus

Cerinţe de sistem

PC cu Windows 7 (32/64Bit) şi Windows Vista (32/64Bit) cu cel puţin 1 GB RAM sau Windows XP (cel puţin SP2, 32Bit) cu 512 MB RAM

Despre G DATA Software AG

G Data Software AG, cu sediul central in Bochum, este o companie cu o expansiune soft-ware inovativa si rapida care se concentreaza pe solutiile de securitate IT. Drept specialist in securitate pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania fondata in 1985 in Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani si in 2010 si-a aniversat cei 25 de ani de activitate.

G Data este printre primele companii dezvoltatoare de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt producator european de software de securitate nu a cas-tigat mai multe premii internationale.

Gama de produse cuprinde solutii de securitate atat pentru consumatori casnici, cat si pentru companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in mai mult de 90 de tari din intreaga lume.

Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com

Despre AV Security Software Distribution

AV Security Software Distribution este o companie tanara, infiintata la inceputul anului pentru a deveni distribuitor oficial G Data Software in Romania, din dorinta unor tineri si ambitiosi profesionisti de a demonstra ca pot sa creasca imaginea unui brand de nivel mondial, pe piata din Romania, la nivelul pe care acesta il are in Germania si in restul lumii. Oferta de parteneriat include solutii software antivirus de inalta calitate si este adresata resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor. Beneficiile oferite de solutiile „Made in Germany” dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate marita, usurinta in exploatare, cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Mai multe despre companie si distributia solutiilor G Data in Romania gasiti pe site-ul www.avsecurity.ro