Purtatorul de cuvant al PSD Mures, senatorul Cristian Radu Georgescu, a anuntat ca filiala va sustine candidatura actualului primar din Targu Mures, Dorin Florea, liderul filialei locale a PD-L, pentru obtinerea unui nou mandat.
Decizia a fost luata de membrii Comitetului Executiv largit al PSD Mures si a fost votata de majoritatea celor prezenti, existand sapte abtineri si patru voturi impotriva. Georgescu a aratat ca s-a supus practic la vot decizia Aliantei PSD+PRM, la care s-a adaugat protocolul semnat de cele doua formatiuni cu PD-L Mures.

Pe langa sustinerea candidaturii liderului PD-L Mures, Dorin Florea, la Primaria Targu Mures, Comitetul Executiv largit al PSD Mures a validat si candidatura deputatului Liviu Timar (PSD) la presedintia Consiliului Judetean Mures, care va fi sustinut de cele trei formatiuni, la care se adauga filialele CNSLR-Fratia si Uniunii Pensionarilor din Romania.

Potrivit intelegerii, PD-L va avea lista proprie de candidati la CJ Mures, in timp ce
PSD+PRM, CNSLR-Fratia si Uniunea Pensionarilor vor avea lista comuna. Prima pozitie pe lista comuna va fi ocupata de actualul vicepresedinte al CJ Mures, Alexandru Petru Fratean (PSD), urmatoarea pozitie va reveni PRM, iar restul candidaturilor urmeaza sa fie
stabilite in aceste zile.