PSD a castigat primariile la Caracal si Corabia

Seful de campanie al organizatiei PSD Olt, deputatul Florin Iordache, a anuntat ca dupa numaratoarea paralela a voturilor, facuta de reprezentantii PSD in sectiile de votare, candidatii social-democrati din Caracal si Corabia au castigat mandatele de primari in aceste orase.
Iordache a precizat ca nu are o situatie exacta a voturilor si stie doar ca la Caracal primarul PSD in functie, Gheorghe Anghel, a obtinut cu aproximativ 800 de voturi mai mult decat contracandidatul sau, democrat-liberalul Nicu Vladu.

La Corabia, potrivit tot deputatului Iordache, mandatul de primar a fost castigat de Gheorghe Barbu, candidatul PSD, iar actualul primar, Stefan Parlea, candidatul PD-L, a pierdut la diferenta de peste 500 de voturi.

Potrivit unor surse din PSD, social-democratii au mai obtinut 29 de mandate de primar in localitatile din mediul rural din judetul Olt. PSD a avut in turul doi 40 de candidati si a castigat 31 de mandate de primar, dupa ce in primul tur au fost alesi inca 42 de primari social-democrati. Rezultatele dupa al doilea tur de scrutin plaseaza PSD pe primul loc in judetul Olt, cu 73 de mandate de primar si presedintia Consiliului Judetean.

Numaratoarea paralela facuta de PSD in sectiile de votare din Olt releva ca PNL a castigat in al doilea tur fotoliile de primar in orasele Bals (Madalin Teodosescu), Scornicesti (Constantin Nedelea), Draganesti (Sorin Ghita) si Potcoava (Florin Mateiana).