brandcom_wetmat.jpgPentru a asigura un spaţiu medical curat şi lipsit de germeni periculoşi, compania Daiken Medical Japonia a dezvoltat şi patentat Wet Mat, un covoraş special conceput pentru curăţare şi dezinfecţie. Prin structura sa specială, Wet Mat asigură curăţarea tălpilor şi a roţilor, în timpul trecerii acestora peste structura sa.

Nu este vorba doar despre o simplă curăţare deorece structura microscopică specială a covorului Wet Mat înglobează particulele reţinute, nefiind posibilă mai departe împrăştierea lor în mediu sub forma de particule aeropurtate. În acelaşi timp, asigură şi dezinfecţia, prin eliberarea graduală a dezinfectantului incorporat.

Wet Mat este un covor din compoziţie compactă (neţesut), fără component de bumbac, cu structură macroscopică specială care asigură curăţirea tălpilor şi roţilor echipamentelor medicale diverse – la simpla trecere peste covor.

Structura macroscopică a covorului asigură nu numai curăţarea suprafeţelor care vin în contact cu acesta, dar şi fixarea definitivă a particolelor în structura sa – reducând astfel împrăştierea acestora în atmosferă şi contaminarea mediului respectiv. Structura covorului este de tip multilayer – straturi laminate multiple – şi are incorporate substanţe dezinfectante de nivel înalt în cristale specific.

Prin simpla pulverizare a covorului cu 250 ml de apă (pentru varianta large 1000 x 600 mm) şi 100 ml apă (varianta standard 500 x 600mm) de două ori pe zi, la interval de 12 ore – se realizează eliberarea susbtanţei dezinfectante, eluţia acesteia în mod uniform şi eficient în masa covorului la o concentraţie eficace. Eluţia substanţei este realizată gradual şi garantat pentru o eficienţă de două săptămâni sau 800 de treceri.

Pentru a afla mai multe amănunte despre Wet Mat, precum şi despre gama completă de produse inovative pentru protejarea mediului înconjurător şi a personalului sanitar, îi puteţi contacta pe specialiştii companiei Brandcom la:

Tel/Fax: 0232.257987. Mobil: 0745.907.809

E-mail: office@brandcom.ro