enviro_consult.jpgSustine George Tache, Director General al companiei ENVIRO CONSULT, in interviul acordat portalului www.Administratie.ro.

Acesta vorbeste despre solutiile complete pe care compania le ofera pentru mediul privat si institutiile din administratia publica pentru determinarea zgomotului si a vibratiilor din mediul inconjurator, precum si realizarea hartilor de zgomit.

– Domnule George Tache, fiind o companie recent aparuta in peisajul autohton, ENVIRO CONSULT s-a infiintat datorita solicitarilor venite din piata pentru servicii de protejare a omului impotriva zgomotelor. Spuneti-ne cateva cuvinte despre profilul companiei si despre principalul sau domeniu de activitate.

Enviro Consult este o companie romaneasca infiintata in 2003, la solicitarile tot mai numeroase care vizau necesitatea infiintarii unei companii al carei obiect de activitate sa fie protejarea omului impotriva zgomotelor si vibratiilor. Conlucrarea cu clientii nostri ne face sa spunem ca misiunea noastra – de a ajuta in activitatea de imbunatatire a calitatii si a confortului uman fata de sunete si vibratii – este mult mai usor de indeplinit. Astfel, contribuim la imbunatatirea starii mediului, a calitatii vietii si a bucuriei de a trai!

Viziunea noastra este ca in viitor sa devenim partenerul preferat si furnizorul de solutii complete pentru toate companiile si institutiile de varf interesate de zgomot si vibratii, precum si de a deveni un centru global de competenta pentru zgomote si vibratii. Furnizam aparatura pentru determinarea zgomotului si a vibratiilor, realizare de harti de zgomot conform HG 321 / 2005 (Directiva 49/2002).

– Ce ne puteti spune despre colaborarea cu Bruel & Kjær Sound &Vibration Measurement?

– Increderea de care Enviro Consult se bucura din partea Bruel & Kjcr Sound & Vibration Measurement A/S – lider mondial in domeniul aparaturii si aplicatiilor dedicate zgomotelor si vibratiilor – in calitate de reprezentanta in exclusivitate in Romania pentru Bruel & Kjar pentru domeniul Zgomot ambiental si la locul de munca, califica Enviro Consult drept consultantul dumneavoastra in problemele din domeniu.

Fondata in 1942, compania daneza Bruel & Kjcr Sound and Vibration Measurement este primul producator de aparate de masura de precizie in domeniul acusticii si vibratiilor din lume. Principalele calitati ale aparaturii Bruel & Kjcr sunt fiabilitatea si stabilitatea, microfoanele B&K avand stabilitatea estimata pe termen lung mai mare de 1000 ani/dB. Aparatele Bruel & Kjcr, care functioneaza corect si dupa mai mult de 30 de ani de la fabricarea lor, sunt o imagine obisnuita in laboratoarele din intreaga lume.

– Care sunt valorile pe care ENVIRO CONSULT le promoveaza catre clientii si colaboratorii sai?

Valorile noastre sunt:

Ne luam responsabilitatea pentru imbunatatirea confortului uman fata de sunete si vibratii;

Ne luam responsabilitatea pentru reducerea poluarii cu sunete si vibratii;

Noi credem in lucrul in echipa;

Noi credem in simplitate – dorim sa fie simplu de colaborat cu noi;

Noi credem in a fi primii in calitate si servicii penru clienti;

Ne propunem scopuri ambitioase.

– Apropo de clienti, cati beneficiari se afla la momentul actual in portofoliul companiei dumneavoastra si care este grupul tinta catre care ENVIRO CONSULT isi promoveza solutiile si produsele?

– In prezent in portofoliul Enviro Consult se afla peste 250 de beneficiari. Grupul tinta il reprezinta toate companiile de varf interesate de sunete si vibratii.

– Care sunt mediile in care ENVIRO CONSULT isi desfasoara activitatea de combatere a zgomotului ambiental?

– Mediul privat, administratia locala si centrala, institutii de cercetare si educatie, parsoane fizice.

– Oferiti si consultanta sau training clientilor dumneavoastra?

– Da, oferim atat consultanta tehnica de specialitate, instruiri periodice sau la cerere pentru parte de utilizare a aparaturii, parte de cunoastere si aplicare a legislatiei, cursuri de acustica si vibratii.