Senatorii Partidului Popular Romania Mare au inregistrat la Biroul Permanent doua propuneri legislative referitoare la modernizarea drumurilor nationale si judetene si la modificarea Legii anticoruptie.
Modificarea Legii anticoruptie, propusa de PPRM, prevede ca persoana care exercita functia
de membru al Guvernului, secretar de stat, subsecretar de stat, prefect, subprefect, presedinte sau vicepresedinte al Consiliului judetean, primar sau viceprimar, primar general si viceprimar al
Municipiului Bucuresti, membru al cabinetului demnitarului, precum si de functionar public este
obligata sa nu emita un act administrativ, sa nu incheie un act juridic, sa nu ia sau sa nu participe la luarea unei decizii in exercitarea functiei publice de autoritate care produce un folos material pentru sine, pentru sotul sau, pentru rudele sale pana la gradul IV inclusiv, precum si pentru membrii din partidul sau sau alianta politica aflata la guvernare. Proiectul de modificare a Legii anticoruptie este semnat de senatorii Gheorghe Funar, Verginia Verdinas si Liviu Bindea.

Cel de-al doilea proiect depus de PPRM isi propune sa aprobe cresterea datoriei externe a
Romaniei pentru anul 2005 cu doua miliarde de lei pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor
nationale si judetene. „Cu aceste doua initiative PPRM are depuse in aceasta sesiune 15 proiecte legislative”, a afirmat liderul grupului PPRM din Senat, Gheorghe Funar. Pe de alta parte, senatorul PPRM Valentin Dinescu a afirmat: „Nu ne facem iluzii. 90% din initiativele PPRM din domeniul social vor starni intrigi. Asteptam dezbaterea plenului”.