Proiect rezidential de 210 milioane euro, in sectorul 2

Compania Sigma Proiect Development, detinuta de omul de afaceri George Padure si un grup de investitori belgieni, va demara in primavara acesta un nou proiect rezidential in Capitala, in valoare de 210 milioane de euro.
Ansamblul rezidential, amplasat langa lacul Plumbuita, va cuprinde peste 1.700 de apartamente si 20.000 de metri patrati de spatii comerciale. Lucrarile de constructie vor incepe cel tarziu in luna aprilie, iar finalizarea constructiei este estimata pentru 2011.

George Padure mai dezvolta in Capitala, alaturi de un grup de investitori belgieni, proiectul Metropolis Residence. Lansat in aprilie 2007, acesta va cuprinde 276 apartamente a fost vandut in totalitate.

“Cumparatorii nu au fost investitori. Au existat, intr-adevar, persoane care au cumparat doua sau trei apartamente, insa nu au fost cumparate cate 100 de apartamente o data”, a precizat George Padure.

Metropolis Residence este situat in Bucuresti, langa Piata Chibrit si are o valoare de piata de 48 de milioane de euro. Lucrarile de constructie ale proiectului vor fi finalizate in cel de-al treilea trimestru din 2008.