Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a anuntat ca a cuprins in proiectul de buget pentru anul 2007 un studiu referitor la construirea unui drum rapid, care sa lege centrul municipiului de cartierul Tudor Vladimirescu.
Dorin Florea a spus ca intentioneaza sa discute despre acest proiect cu Consiliul Judetean Mures, deoarece crearea celor doua benzi de circulatie rapida presupune reconfigurarea unei strazi si acoperirea paraului Poclos, care traverseaza orasul.

„Vrem sa facem doua benzi de circulatie rapida, de la intrarea in municipiu, pana pe strada Gheorghe Doja. Dorim ca acest drum sa il facem pe piloni, sa facem o banda de viteza, de superstrada”, a subliniat primarul din Targu Mures. Dorin Florea a spus ca pentru construirea acestui drum, in cazul in care proiectul va fi aprobat si de Directia Apelor Mures, studiaza posibilitatea accesarii unor fonduri de coeziune. El a precizat ca, intrucat la iesirea din Targu Mures catre Sighisoara s-au construit si sunt in curs de construire mai multe mall-uri, ce vor atrage peste 40% dintre comerciantii din municipiu, se va ajunge la supraaglomerarea cartierului Tudor Vladimirescu. „In acel moment, Drumul European E60 nu va mai ajunge”, a explicat primarul din Targu Mures.