Proiect imobiliar de 113 milioane de euro la Arad

Compania AFI Europe Romania va investi peste 113 millioane de euro intr-un proiect imobiliar mixt la Arad, format dintr-un centru comercial de 93.000 mp si o cladire-turn de birouri cu suprafata de 20.500 mp.
Dupa cum a anuntat managerul general al AFI Europe Romania, Reuven Havar, centrul comercial AFI Palace Arad va beneficia de o galerie comerciala dispusa pe doua etaje, un supermarket si de un numar de 1.400 locuri de parcare, distribuite atat subteran, cat si suprateran, ce vor deservi centrul comercial. Suprafata alocata pentru AFI Palace Arad este de 93.000 mp, iar cladirea-turn de birouri va avea o suprafata de aproxmativ 20.500 mp si va fi construita prin alipire centrului comercial. Proiectul urmeaza a fi livrat in anul 2010.

Reprezentantii AFI au anuntat pentru urmatorii 14 ani investitii in Romania de peste doua miliarde de euro, focusandu-se in primul rand pe centre comerciale. “Suntem prezenti cu centre comerciale de mare succes pe numeroase piete europene si am inceput deja acest proces in Romania. Acest centru comercial in nord-vestul tarii-AFI Palace Arad-va fi unul din numeroasele proiecte pe care AFI Europe Romania le va dezvolta in toata tara si este al doilea proiect comercial dupa AFI Cotroceni Park. In acest sens, noi am cumparat deja alte suprafete de teren destinate dezvoltarii de proiecte comerciale, in Bucuresti si Ploiesti