Consiliul Judeţean Gorj a fost premiat în cadrul Galei Turismului „FashionTV Tourism Awards”, programul de promovare turistică „Vino acasă la Brâncuşi” fiind considerat „Cel mai bun proiect de promovare turistică a unei destinaţii turistice”.

Potrivit unui comunicat de presă remis luni, festivitatea de decernare a premiilor a avut loc la Bucureşti, evenimentul fiind realizat în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România sub patronajul Ministerului Economiei, Comerţului şi Turismului.
Premiile au fost conferite pe zone geografice, fiind selectate cele mai reprezentative locaţii şi servicii din industria turismului, dar şi autorităţile publice locale care promovează prin programe competitive şi prin metode clasice zonele pe care le reprezintă.

„Vino acasă la Brâncuşi” este un proiect complex de promovare turistică iniţiat şi realizat de Consiliul Judeţean Gorj, cu adresabilitate atât naţională cât şi internaţională, care intenţionează evidenţierea Gorjului istoric şi pitoresc ca produs şi destinaţie turistică de primă categorie pe piaţa industriei ospitalităţii. AGERPRES