Agentia pentru Strategii Guvernamentale impreuna cu Prefectura Neamt si cu sprijinul Primariei Piatra Neamt, lanseaza pe 1 septembrie campania de informare pe teme de integrare „Romania Europeana”.
Pe parcursul a patru saptamani, prin intermediul panourilor si pliantelor de informare, nemtenii vor afla informatii variate si utile privind intrarea in marea familie europeana. In judetul Neamt, vor fi distribuite 15.000 de afise – cinci mii la Piatra Neamt, cinci mii la Roman, trei mii la Targu Neamt si doua mii la Bicaz, fiind vorba de o campanie care se adreseaza cu precadere locuitorilor din mediul urban.

Primaria Piatra Neamt va suporta costurile cu iluminatul celor cinci panouri de informare ce vor fi amplasate in oras. Primariile Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt si Bicaz trebuie sa primeasca cele 15.000 de afise si sa le depoziteze la sediu. Potrivit instructiunilor transmise de Ars Advertising – firma care a castigat licitatia ASG, primariile au responsabilitatea de a afisa 40% din totalul afiselor in propriile sedii si in institutiile publice, diferenta va fi distribuita de Ars Advertising pana la sfarsitul lunii septembrie.