Programul de certificare ECDL pentru Administratia Publica – faza a II-a

Pe 7 aprilie, la ora 11.00, va avea loc, la sediul MCTI o conferinta de presa privind intrarea in faza a II-a a Programului de certificare ECDL pentru Administratia Publica din Romania.
Evenimentul este organizat de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, ECDL Romania si Institutul National de Administratie cu ocazia vizitei la Bucuresti a presedintelui Fundatiei europene ECDL si va include lansarea in Romania a programului e-Citizen. La eveniment vor participa Zsolt Nagy, ministrul MCTI, Jim Friars, presedintele Fundatiei ECDL Irlanda, Onno Simons, adjunct al Sefului Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Viorel Coifan, director general INA, Florin Pogonaru, presedinte al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Matei Dimitriu, director general ECDL Romania si Nicolae Ivan, secretar de stat in Ministerul de Finante.

Faza a II-a a programului va fi marcata de semnarea unui nou protocol intre cele trei parti prin care Fundatia ECDL, prin ECDL ROMANIA, completeaza portofoliul de certificari ECDL existent in prezent, ECDL Complet si ECDL Start, cu o serie de alte certificari: ECDL Avansat, Equalskills, e-Citizen si ECDL CTP