Într-o lume în continuă schimbare, învățarea la locul de muncă devine elementul cheie pentru organizațiile publice și private care doresc să fie agile, să rămână competitive și să crească sustenabil.

De ce învățare organizațională?

În contextul actual, accelerarea socială, inovațiile tehnologice și succesiunea cu care schimbările se petrec reprezintă provocări majore pentru organizații. Toate acestea influențează cum organizațiile răspund cu succes la nevoile clienților lor (fie cetățeni, fie consumator sau partener de business). Pentru a face față acestor provocări, învățarea organizațională este esențială, implicând achiziția de cunoștințe noi pentru ca organizațiile să își accelereze performanța, să se adapteze mai repede și mai ușor la schimbări, să se dezvolte organic și sustenabil. Procesul necesită efortul colectiv al întregii organizații, având loc la diferite niveluri, de la individual la organizațional.

Profesio este soluția inovatoare pentru a transforma modul în care angajații dobândesc și își îmbunătățesc cunoștințele, abilitățile și capacitățile, valorificând tendințele tehnologice și adaptându-le la profilul tinerelor generații.

De ce Profesio?

  • Personalizare și adaptabilitate: Organizațiile pot crea și gestiona propriile resurse educaționale, adaptate posturilor și carierelor promovate.
  • Monitorizare eficientă: Managementul poate gestiona procesul de învățare și monitoriza stadiul și gradul de asimilare a cunoștințelor la nivelul personalului.
  • Conexiuni cu experții: Angajații au acces la comunitatea de experți a organizației, beneficiind de cele mai actuale practici și cunoștințe în domeniile lor de competență.
  • Accesibilitate: Profesio este disponibil atât pe calculator cât și pe smartphone, facilitând accesul la cursuri online și resurse educaționale pentru dezvoltarea personală și profesională.

Profesio este un instrument pentru managementul învățării la nivel organizațional care accelerează procesele de transformare prin cunoștințe și educație pentru organizațiile publice (administrații publice locale, poliții locale etc.), dar și private. Cu Profesio, angajații pot accesa cele mai bune și actuale practici și cunoștințe în domeniile de competență, fiind accelerată dezvoltarea carierei profesionale și totodată a organizației.

Nu lăsați ca organizația dvs. să rămână în urmă! Alegeți Profesio pentru a vă ajuta angajații să învețe, să crească și să se dezvolte într-un mediu de lucru agil și eficient.

Profesio este un instrument pentru profesioniștii care vor să facă diferența!