streinu_cercel.jpgProf. dr. Adrian Streinu-Cercel şi actorul Ion Caramitru vor primi, marţi seară, titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi în cadrul „Serii Valorilor”, eveniment de referinţă în programul „Sărbătorilor Iaşului”. Primarul Gheorghe Nichita va oferi în numele comunităţii premii şi distincţii pentru cele mai reprezentative nume academice, culturale, educaţionale, civice şi nu numai, atât din Iaşi, cât şi din alte zone, care şi-au adus contribuţia la creşterea imaginii Iaşiului.

„Evenimentul va cuprinde mai multe momente-surpriză, beneficiind de asistenţa regizorală a managerului Operei Naţionale Române Iaşi, Beatrice Rancea. Printre momentele importante ale serii se numără şi cel al acordării titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Iaşi pentru doctorul Adrian Streinu-Cercel şi actorul Ion Caramitru”, a declarat Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi.

Evenimentul, care se va desfăşura la Teatrul Vasile Alecsandri, se va încheia cu un recital în premieră la Iaşi, oferit de Gran Gala Flamenco, din Barcelona. AGERPRES