ProCredit Bank facilitează accesul la creditele pentru investiţii în agricultură

procreditbank1.jpgÎncepând cu 12 iulie 2010 şi până la 31 octombrie 2010, ProCredit Bank facilitează accesul clienţilor la creditele pentru investiţii în agricultură, comisionul de analiză a dosarului de credit şi comisionul de acordare credit fiind 0% pentru orice cerere de credit pentru investiţii în agricultură depusă în perioada 12 iulie 2010 – 31 octombrie 2010.

Creditele pentru investiţii în agricultură sunt destinate achiziţiilor de tractoare, utilaje agricole, combine noi sau folosite, terenuri arabile, construcţiei de grajduri, depozite, achiziţiei de animale. De asemenea, ProCredit Bank a dezvoltat produse de creditare destinate co-finanţării proiectelor eligibile de investiţii finanţate prin Fondul European Agricol Pentru Dezvoltare Rurală (F.E.A.D.R.), venind astfel în sprijinul celor care doresc să acceseze fonduri europene.

ProCredit Bank oferă posibilitatea de rambursare flexibilă a creditului, cu plan de plată neregulat (rate mai mari după recoltă), pe o perioadă de finanţare de până la 15 ani pentru creditele de investiţii şi nu solicită avans. În cazul în care garanţiile oferite de client sunt insuficiente, creditul poate fi acoperit până la 80% cu garanţie de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (F.G.C.R.).

„Finanţarea în domeniul agriculturii rămâne o prioritate pentru ProCredit Bank. Nu vom înceta să fim alături de acei clienţi care în momentul de faţă au nevoie de susţinere pentru dezvoltarea afacerii. Avem încredere în potenţialul sectorului agricol, tocmai de aceea oferim soluţii pentru finanţarea investiţiilor tuturor întreprinzătorilor din domeniu agriculturii”. (Cristina Sindile, Şef Departament Credite, ProCredit Bank)

ProCredit Bank este o bancă orientată spre dezvoltare, a cărei misiune este să ofere servicii excelente clienţilor şi o gamă largă de produse bancare. În operaţiunile de creditare, ProCredit Bank se concentreaza asupra afacerilor mici şi întreprinderilor mici şi mijlocii, fiind convinsă că aceste afaceri creează cel mai mare număr de locuri de muncă şi au o contribuţie vitală în cadrul economiilor în care operează.

ProCredit Bank acordă credite producătorilor agricoli şi firmelor cu activitate în agricultură încă de la începutul anului 2003, acordând pâna in prezent 33.000 credite agricole, cu un volum de peste 134 milioane euro. Produsele de creditare ale ProCredit Bank – AgroExpres, AgroFlexibil, AgroSezonier, AgroInvest, precum si AgroInvest Fonduri Europene – pot acoperi ORICE destinaţie agricolă.

În România, ProCredit Bank a fost înfiinţată în 2002 şi reprezintă rezultatul unui parteneriat între instituţii financiare de renume internaţional, cum ar fi: BERD, IFC – Membră a Grupului Băncii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) şi IPC.

Clienţii ProCredit Bank pot solicita informaţii suplimentare prin serviciul Call Center la numerele de telefon: 0372-100.200 şi 021-201.55.55 şi pe site-ul www.procreditbank.ro.

procreditbank.jpg