Prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, a anunţat că l-a însoţit pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în vizita la cele mai importante obiective de infrastructură din judeţ şi că, anterior, au purtat o discuţie în care au fost abordate o serie de probleme urgente, cum ar fi centurile ocolitoare ale municipiilor Sighişoara şi Reghin.

„Această discuţie s-a referit şi la alte obiective, care privesc infrastructura rutieră din judeţul Mureş, obiective mai vechi şi obiective de viitor. Discuţiile au vizat realizarea centurii municipiului Reghin, a centurii municipiului Sighişoara, terminarea lucrărilor la pasajul de pe E 60 de la Sânpaul, reabilitarea DN 16 de la Reghin la Cluj şi câteva lucrări mai simple, care se referă la fluidizarea circulaţiei în Luduş, respectiv realizarea unei treceri de pietoni semaforizate în dreptul instituţiei şcolare şi fluidizarea circulaţiei la intrarea în oraş. Am discutat aceste aspecte şi cu directorul general de la CNAIR şi cu directorul de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov şi am speranţa ca, într-un termen foarte scurt, unele din aceste investiţii se vor finaliza”, a declarat prefectul Mircea Duşa.

Potrivit Instituţiei Prefectului-Judeţul Mureş, ministrul Transporturilor a vizitat, în urmă cu o zi, miercuri, şantierele de pe Autostrada Transilvania, de pe loturile 3 şi 4, între Iernut – Cheţani, Câmpia Turzii – Cheţani, cu o lungime totală de 33,5 kilometri.

De asemenea, ministrul a avut o serie de întâlniri cu primarii din Târnăveni, Luduş şi Reghin, de la care a primit informaţii referitoare la proiectele de infrastructură necesare pentru fluidizarea traficului în localităţile respective, a precizat sursa citată. AGERPRES