Primii absolventi de masterat la administratie publica la BRIE Giurgiu

Prima promotie de absolventi ai programului de masterat in Administratie Publica Europeana din cadrul Centrului European Interuniversitar Romania Bulgaria (BRIE) Giurgiu au primit, in cadrul actiunii “Ziua Portilor Deschise”, diplomele de absolvire.
“BRIE are o structura unica bilaterala ca urmare a colaborarii intre Romania si Bulgaria si a primit sprijin permanent, inca de la infiintare din partea ASE Bucuresti si a Conferintei Rectorilor din Germania”, a declarat cu aceasta ocazie prof. dr. Constantin Apostol, directorul BRIE Giurgiu.

Mimi Kornajeva, director al BRIE Ruse, Bulgaria, a spus la randul sau ca apreciaza initiativa de cooperare cu Centrul BRIE Giurgiu inca de la infiintarea institutiei in anul 2000 si si-a exprimat speranta ca aceasta activitate sa fie sprijinita si pe plan local in vederea integrarii cu adevarat in institutiile europene.

“Este primul curs de acest gen in aceasta zona a Romaniei si se adreseaza in primul rand celor care vor sa dezvolte afaceri europene, iar colectivul de cadre didactice va incerca sa ofere pe viitor o si mai mare deschidere europeana”, a completat prof. dr. Marius Profiroiu, directorul primului program de masterat in Adminstratie Publica Europeana desfasurat la Giurgiu.

In cadrul manifestarii “Ziua Portilor Deschise”, primii absolventi ai programului de masterat in limba engleza au primit diplomele de absolvire dupa care a fost prezentata oferta BRIE pentru anul 2008-2009.

Programul de masterat in Administratie Publica Europeana care s-a desfasurat pe trei semestre a fost absolvit de 106 persoane din Romania, Bulgaria, Kosovo sau Albania.