Primarul Timişoarei anunţă construirea celui mai modern aquapark din regiune

Primarul Nicolae Robu a declarat că până în 2020 Timişoara va avea ”cel mai tare” aquapark din această parte a Europei, inspirat după alte astfel de obiective din ţări europene, dar şi din SUA. Investiţia se va face din bani de la bugetul local.

”Dăm drumul studiului de fezabilitate pentru aquapark din Timişoara, pe banii noştri, pentru că nu suntem fezabili pe bani europeni. Ne vom deplasa în teren şi vom alege una dintre locaţiile Mehala, Aeroportul ‘Cioca’ sau zona Pădurii Bistra – Moşniţa, pe care o vom propune pentru studiul de fezabilitate. Costurile ar fi de 10-15 milioane de euro”, a afirmat Nicolae Robu în conferinţă de presă.

Edilul a explicat că nu s-a putut realiza o astfel de investiţie până acum, pentru că trebuia făcută sau refăcută structura de mobilitate a oraşului. ”Va fi cel mai tare aquapark din această parte a Europei. Va avea şi tiroliană, tobogan etc, va fi ceva cu totul deosebit. M-am inspirat din ceea ce am văzut în mai multe ţări, inclusiv în SUA’‘, a conchis Robu. AGERPRES