Primarul Resitei sustine ca primeste amenintari

Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru, a primit un e-mail, interpretat de organele de politie drept o amenintare directa la adresa sa.
Mesajul a fost trimis de la adresa aureliusmarcelius@yahoo.com, fiind semnat la fel, Marcelius Aurelius, si continea unele insinuari jignitoare si chiar obscene la adresa sa. “Sper ca nu credeti ca averea pe care ati facut-o in Banat pleaca de aici. Sunteti un graunte marunt de Tescani pe care l-a macinat MARELE RAU AL BANATULUI. Sa traim si noi si Capitanul! Iar dvs. Sa traiti bine! – avem noi grija”, scrie in e-mailul primit de primul edil al municipiului.

Liviu Spataru crede ca autorul e-mailului este un om educat, pentru ca Marcelius Aurelius a fost un cunoscut comandant de legiuni romane, iar “Capitanul te duce cu gandul la Corneliu Zelea Codreanu”. In ceea ce priveste averea la care se face referire, primarul municipiului Resita afirma ca singurul castig salarial mai consistent al sau e cel de profesor universitar, asa ca nu a reusit sa faca avere. Lucratorii Inspectoratului de Politie al judetului Caras-Severin au identificat deja calculatorul de la care s-a trimis e-mailul. In momentul de fata se lucreaza si la identificarea autorului acestuia.