Primarul Resitei se declara nemultumit de salubrizarea orasului

Primarul municipiului Resita, Liviu Spataru, este nemultumit de faptul ca locuitorii nu respecta igiena urbana, dar si de faptul ca societatea Prescom, aflata in subordinea Consiliului Local si care se ocupa cu salubrizarea orasului, nu informeaza cetatenii despre modalitatile in care pot scapa de anumite obiecte nefolositoare.
Mai mult decat atat, angajatii societatii lasa aceste obiecte langa tomberoane, atunci cand colecteaza gunoiul, sustine Liviu Spataru. Din aceasta cauza, primarul a afirmat ca nu va mai da bani firmei Prescom pana cand nu rezolva situatia.

Dupa ce a facut o plimbare prin cartierul Lunca Barzavei, primarul Resitei s-a declarat dezamagit de faptul ca cetatenii au prostul obicei ca atunci cand fac modificari in casa, sa arunce langa tomberoane lucrurile pe care nu le mai folosesc. In mod normal, acestea trebuie colectate, contracost, de SC Prescom SA Resita, la cererea celui care se debaraseaza de ele, insa Liviu Spataru sustine ca acest lucru nu este cunoscut de cetateni, din cauza indiferentei salariatilor societatii.