Primarul Rareş Mănescu este preocupat de siguranţa elevilor din şcolile Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, se va întâlni joi cu reprezentanţi din cadrul Poliţiei Naţionale, consilieri locali, directori din cadrul serviciilor descentralizate şi reprezentanţii firmelor de pază care au încheiate contracte cu unităţile de învăţământ din Sectorul 6 pentru identificarea şi dezbaterea punctelor vulnerabile ale siguranţei în unităţile de învăţământ din Sectorul 6, în vederea evitării oricăror incidente.

“Începerea noului an şcolar implică sporirea gradului de siguranţă în unităţile de învăţământ din Sectorul 6. Dacă există puncte vulnerabile, acestea vor fi identificate şi eliminate, îndepărtând, astfel, orice risc de producere a unor incidente nedorite.Vor fi luate măsurile necesare pentru ca activitatea didactică să nu fie perturbată şi elevii să se simtă în siguranţă”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri.

La deschiderea anului şcolar, şeful Poliţiei Capitalei a dat asigurări că poliţiştii vor asigura securitatea în zona şcolilor şi vor fi prezenţi la orele de dirigenţie ale elevilor.

“Am lansat proiectul de educaţie juridică încă din 2010 şi dorim ca în acest an să-l continuăm la nivelul claselor a VII-a”, a spus Cornel Ciocoiu, la festivitatea de deschidere a anului educaţional, la Şcoala generală nr. 56. AGERPRES