paval_vasile.jpgPrimarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că doreşte reactivarea asociaţiilor de proprietari care să se ocupe în mod real de problemele cetăţenilor. Edilul susţine că multe dintre asociaţii au fost desfiinţate, iar în alte cazuri acestea funcţionează doar cu numele.

„Acolo unde mai există, asociaţiile nu-şi fac datoria. Unii locatari au fugit de la asociaţii, administratorii care mai sunt nu-şi fac treaba şi apar o mulţime de probleme. Când trebuie făcute reparaţii la subsol, când se strică lifturile, când nu este lumină pe casa scării începe scandalul. Sunt oameni în Vaslui care n-au coborât de câte 8 – 10 ani de la etaj, n-au mai călcat efectiv pe pământ, din cauză că nu merg lifturile. Astfel de probleme ar fi mai uşor rezolvate dacă asociaţiile ar fi bine puse la punct şi administratorii şi-ar face datoria”, a spus Vasile Pavăl.

El a mai afirmat că, odată cu desfiinţarea asociaţiilor de proprietari, s-a înregistrat o creştere semnificativă a numărului cetăţenilor care se înscriu în audienţă la primărie pentru rezolvarea unor probleme minore. AGERPRES