Primarul municipiului Sfântu Gheorghe va candida pentru un nou mandat

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că intenţionează să-şi depună candidatura pentru un nou mandat. Potrivit acestuia, principalul motiv pentru care se va înscrie pentru a doua oară în cursa pentru Primăria Sfântu Gheorghe îl reprezintă faptul că vrea să-şi continue proiectele, deloc puţine, începute în actualul mandat. ‘80% dintre proiectele europene nu le pot termina până în 2012 şi consider că este un gest de responsabilitate să le duc până la capăt’, a afirmat Antal Arpad.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe a anunţat că săptămâna viitoare va demara o campanie de consultare publică a cetăţenilor, în urma căreia va avea o viziune asupra modului în care este apreciată activitatea sa şi a UDMR, formaţiunea care l-a susţinut pentru această funcţie.

Antal Arpad a câştigat în al doilea tur de scrutin scaunul de primar, deţinut anterior timp de 16 ani de actualul senator UDMR Albert Almos. Antal l-a avut drept contracandidat pe reprezentantul Partidului Civic Maghiar, Csinta Samu, şi a obţinut 55,85% din sufragiile cetăţenilor prezenţi la vot. Înainte de a fi primar, Antal Arpad (35 de ani), de profesie sociolog, a fost deputat. AGERPRES