Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a prezentat priorităţile administrative din această primăvară

chitic_dragos.jpgAsfaltarea şi reabilitarea străzilor din municipiul Piatra Neamţ reprezintă priorităţile administraţiei locale în această primăvară, a declarat primarul interimar Dragoş Chitic. El a precizat că din cei 160 de kilometri de străzi din oraş, 23 sunt neasfaltaţi.

“Am spus încă de anul trecut că ne dorim ca în maxim 4 ani să nu mai fie străzi neasfaltate în Piatra Neamţ. Experienţa anului trecut ne spune că putem realiza asfaltări pe 6-7 kilometri în fiecare an. De asemenea, sunt străzi care au atins durata de viaţă şi necesită reparaţii capitale. În paralel cu asfaltarea drumurilor pietruite realizăm şi aceste lucrări”, a declarat primarul Dragoş Chitic.
Acesta şi-a exprimat speranţa ca în urma rectificării bugetare din iunie să poată fi extins proiectul de reabilitare şi extindere a asfaltării în oraş.

Dragoş Chitic a mai spus că printre proiectele administraţiei locale din această primăvară se numără repararea şi amenajarea de alei pietonale, curăţarea canalizării pluviale, refacerea marcajelor rutiere şi amenajarea a cinci noi locuri de joacă. AGERPRES