Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, este nemulţumit de faptul că oraşul a fost vandalizat în timpul sărbătorilor pascale.

‘Oamenii noştri nu prea respectă munca noastră din administraţia locală. Răufăcători au intrat şi în cimitire şi au făcut ce au vrut, s-au distrat luând la ţintă 28 de globuri de iluminat stradal în Parcul Elevilor, nu înţeleg cine sunt făptaşii, dar trebuie să luptăm pe toate fronturile să eliminăm aceste lucruri neplăcute’, a declarat marţi primarul Lucian Iliescu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit edilului, în timpul sărbătorilor pascale şi a sărbătorii municipiului Giurgiu, de Sfântul Gheorghe, toate forţele de ordine s-au concentrat în centrul municipiului şi oamenii certaţi cu ordinea au profitat de acest fapt şi au vandalizat cartierele periferice.


‘Mă doare că am făcut un tur de forţă să facem ordine şi curăţenie în oraş de Paşti, am muncit zi lumină să facem ceva pentru oraş şi îmi pare nespus de rău că nu respectăm’ acest lucru, a completat Lucian Iliescu. Primarul spune că în cimitire au fost deranjate morminte şi au fost luate toate obiectele din fier constând în gărduleţe şi alte aranjamente şi, în această situaţie, s-a gândit ca în zilele de sâmbătă şi duminică lucrătorii de la administraţia domeniului public şi privat din municipiu să patruleze în zona cimitirelor pentru a fi evitate astfel de situaţii. AGERPRES