Primarul municipiului Giurgiu este îngrijorat de soarta pensionarilor

iliescu_lucian_2008.jpgPrimarul municipiului Giurgiu, liberalul Lucian Iliescu, consideră că forurile internaţionale vor da câştig de cauză pensionarilor care vor da în judecată executivul ca urmare a deciziei de reducere a pensiilor cu 15 la sută.

Iliescu a apreciat, marţi, într-o conferinţă de presă, că măsurile de austeritate în cazul pensionarilor puteau fi evitate, el opinând că dacă s-ar aplica, atunci s-ar putea aduce în discuţie ”genocidul” social.

”Vor muri oameni pentru că nu vor mai avea cu ce să se întreţină sau nu vor mai avea pentru ce să trăiască, şi abia atunci se poate vorbi despre genocid”, a declarat primarul municipiului Giurgiu.


Lucian Iliescu spune că România trebuie să îşi pună la punct fiscalitatea, să reducă evaziunea fiscală şi munca la negru, să se lucreze la impozitul pe profit, să se reducă cheltuielile, să fie dezvoltată agricultura şi să fie o evidenţă clară a produselor obţinute în agricultură pe tot parcursul procesului de producţie pentru că ”cele mai mari fraude şi evaziuni sunt în acest sector”. AGERPRES