iliescu_lucian_2008.jpgPrimarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca guvernantii ar trebui sa dea dovada de curaj si sa isi dea demisia, iar locul lor sa fie luat de un guvern de tehnocrati care sa gaseasca solutii de iesire din recesiunea economica.

„Dupa criza s-a pus eticheta de recesiune, auzim ca nici salarii sau pensii nu mai luam din octombrie, acestea sunt solutii anti-criza!? Situatia este dezastruoasa. Cand vor avea guvernantii curaj sa isi dea demisia si sa vina un guvern de tehnocrati care sa gaseasca solutii de iesire din criza?”, a declarat marti primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu.

Acesta crede ca Mugur Isarescu ar putea spune „cum stau lucrurile” si sustine ca solutii exista, dar trebuie puse in aplicare. Lucian Iliescu este ingrijorat de recesiune pentru ca stie ca urmatoarea faza este insolvabilitatea si asta inseamna ca nici salariile sau pensiile nu mai pot fi achitate. El spune ca si la Primaria municipiului Giurgiu va fi o situatie mai zbuciumata din luna august pentru ca va trebui sa reduca cheltuielile pentru a putea achita creditele si salariile.