Primarul municipiului Giurgiu este hotărât să desfăşoare şi cea de-a doua campanie de dezinsecţie împotriva ţînţarilor

giurgiu_dezinsectie.jpgPrimarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a anunţat că cea de-a doua campanie de dezinsecţie împotriva ţânţarilor va începe în câteva zile, indiferent de contestaţiile depuse pentru această licitaţie. “Pentru campania de dezinsecţie şi-au depus până acum ofertele cinci firme, dar am zvonuri că licitaţia va fi contestată”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Edilul spune că s-a obişnuit cu faptul că licitaţiile sunt contestate şi astfel lucrările sunt amânate până la rezolvarea contestaţiilor, dar de data aceasta nu va permite acest lucru şi se va folosi de noile reglementări ale Guvernului şi va căuta bani în buget pentru prestări servicii şi activitatea de dezinsecţie tot se va desfăşura.

“Am spus celor de la investiţii să îmi caute surse în bugetul deja aprobat pentru că cei care contestă licitaţiile merg pe principiul să moară şi capra vecinului şi, indiferent ce se va întâmpla, vă garantez eu că săptămâna viitoare veţi vedea avionul deasupra municipiului”, a completat Nicolae Barbu.

El spune că acţionează în acest mod deoarece ştie că pe giurgiuveni îi nemulţumeşte numărul mare al ţânţarilor şi este conştient că trebuie desfăşurată şi cea de-a doua campanie de dezinsecţie împotriva ţânţarilor în municipiu pentru sezonul de vară. Pentru această campanie de dezinsecţie împotriva ţânţarilor primăria va aloca suma de aproximativ 200.000 de lei. AGERPRES