Primarul municipiului Brăila, social-democratul Marian Dragomir, a declarat că până în prezent a realizat peste 70% din promisiunile făcute în campania electorală, ca răspuns la faptul că liberalii i-au cerut demisia pentru că nu a demarat niciun proiect major dintre cele anunţate că vor fi angajate pe perioada mandatului său.

„Dacă mergem punctual pe lucrurile asumate în campania electorală, pentru aceşti doi ani, pot spune că am reuşit să realizăm peste 70%. Vorbesc despre ce ne-am asumat pentru aceşti doi ani, nu pentru cei patru ani de zile. La finalul mandatului, nu vom putea rezolva 100% dintre promisiuni, dar un procent de peste 70% cred că va fi realizat. Indiferent cât ne vor întârzia la licitaţii, tot le vom finaliza şi tot vom lucra”, a declarat Dragomir.

Întrebat dacă îşi mai doreşte încă un mandat de primar, Marian Dragomir a răspuns: „Da, este o provocare. Dar pentru a avea al doilea mandat, trebuie să avem divizia proprie de asfaltări pe străzi, trebuie să finalizăm licitaţiile şi, aşa cum se lucrează azi în Chercea şi pe Şoseaua Focşani, trebuie să se lucreze în toate cartierele”. AGERPRES