flutur_catalin2009.jpgPrimarul municipiului Botosani, Catalin Mugurel Flutur, considera ca progresul societatii informationale nu poate ocoli institutiile publice din Romania, iar internetul reprezinta una dintre caile cele mai eficiente de transmitere a informatiilor importante in ziua de astazi.

„Administratia Publica romaneasca avea nevoie de un spatiu virtual intr-o epoca in care internetul a captat si la noi tot mai mult teren. Este pentru noi, reprezentantii institutiilor publice, nu numai un mod de a ne promova activitatea ci mai ales schimb bun de informatii cu celelalte primarii, consilii judetene si prefecturi din tara”, declara Catalin Mugurel Flutur.

Edilul municipiului Botosani, care este in acelasi timp si presedinte al PD-L Botosani, se destainuie ca ii place sa fie un om informat, iar functia pe care o detine atat in administratie, cat si in politica, impune cu atat mai mult acest lucru. „Traim intr-o lume intr-o continua schimbare iar informatia are un rol din ce in ce mai important. Avalansa de informatii pe care o primim zilnic este fireasca in conditiile lumii actuale dar important e ca ea sa fie corect administrata astfel incat calitatea si nu cantitatea sa primeze. Ceea ce portalul ww.Administratie.ro este o sinteza foarte buna a principalelor stiri din zi, care nu poate decat sa ne ajute in dorinta noastra de a fi cat mai bine informati cu privire la noutatile care apar in domeniu dar si la proiectele colegilor nostri de la celelalte primarii din tara”, mentioneaza Catalin Mugurel Flutur.

Articol realizat de Mariana Semcu